Ik ga akkoord × Wij maken gebruik van cookies, zodat we u de best mogelijke ervaring kunnen bieden tijdens uw bezoek aan Moded.dk. Door uw bezoek aan deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies,
  • Dame
  • Heer
  • Kinderen
  • Merken

Over Moded

Vind gemakkelijk mooie aanbiedingen

Begin je online winkelavontuur bij Moded. Wij brengen kleding en mode van verschillende webshops met artikelen van bekende merken op één plek bijeen. Maar je kunt hier ook veel nieuwe merken ontdekken. Ga op reis door ons grote assortiment met meer dan 580.000 artikelen en vind de beste prijzen door het aanbod van verschillende winkels te vergelijken. Kijk op de website als je een bepaald artikel zoekt, zoals een jurk, rugzak of laarzen. Of gewoon om inspiratie op te doen. Op de website vind je allerlei interessante stijlen. Wedden dat je iets tegenkomt wat je mooi vindt? Of je nu iets zoekt voor een feest, voor je werk, voor het sporten of gewoon om er casual leuk uit te zien.

Makkelijker winkelen

We begrijpen dat je op een dag al genoeg hebt te doen. Met Moded kun je nu nog sneller en gemakkelijker online winkelen en toch artikelen van hoge kwaliteit in huis halen.

Je kunt gratis van onze dienst gebruikmaken. Bij ons vind je artikelen van meer dan 5 Deense en internationale webshops. Alles is op één plek verzameld, zodat je gemakkelijk artikelen en prijzen kunt vergelijken. Ook hebben we mooie aanbiedingen en sale-artikelen, zodat je nog meer geld kunt besparen. Dit gaat snel en eenvoudig.
Holdet bag

Moded is het eigendom van WebCollections ApS en wordt beheerd in samenwerking met een team bekwame freelancers. We streven ernaar om jouw online winkelervaring goed van start te laten gaan. Moded.nl is opgericht in 2016. Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Je kunt hier contact met ons opnemen.

Her er vi

WebCollections ApS, CVR: 37642169
Oldenburg Allé 7, st. DK - 2630 Taastrup
Se kort
Contact
Vragen, feedback, opmerkingen
E-mail: contact@moded.nl
Formulier invullen
Bestuur

E-mail: contact@moded.nl
Persdocumenten weergeven